ראשי

טועמים עולם קולינרי בברצלונה

טיול קולינרי עם גיל חובב
ותושב ברצלונה - האדריכל שלומי אלמגורגיל חובב 3
4 ימים של טעמים, מוסיקה
ואדריכלות קטלונית

יציאה: 2016
יום מס.1
טיסת בוקר ת"א – ברצלונה. סיור בכיכר אספניה  משם נעפיל לביקור בכפר הספרדי בהר היהודים. לאחר התרעננות במלוננו נצא לחגוג את הלילה הראשון בברצלונה
במסעדת El Xampanyet - בר טאפאס דגול (וצפוף!) במיוחד. המומחיות של המקום: סרדינים ובוקרונס (דגים כבושים בסגנון ספרדי), לצד קאוה ספרדית מתוקה למחצה, שעל שמה קרוי המקום.
חגיגה קולינרית!

ברצלונה - מנת פאהה
יום מס. 2
אחרי ארוחת בוקר נתכנס לסדנת בישול מקצועית - קוק אנד טייסט. יחד עם צוות מדריכים צעיר ודינמי נלמד את רזי המטבח הספרדי המסורתי. לאורך ההיסטוריה הושפע האוכל הספרדי ממטבחים רבים: הערבי, היהודי, הרומאי, האצטקי ועוד. הסדנה תתקיים במטבח מודרני ומצויד היטב. נבשל ארוחת ארבע מנות קטלונית מסורתית שתתחיל במרק עגבניות, תמשיך בטורטייה ספרדית (אומלט עם תפוחי אדמה) המוגשת עם לחם שעליו מרוחות עגבניות, תגיע לשיאה בפאייה של פירות-ים, ולקינוח: קרם קטלן. הכנת כל מנות נעשית על-ידי כל המשתתפים. בתום הבישול ניהנה ממעשה ידינו סביב שולחן חגיגי, בלוויית יינות ספרדיים.
אחר הצהריים נסייר ברובע הגותי – הקסבה של ברצלונה – בלוויית שלומי אלמגור, אדריכל ישראלי המתגורר בעיר. לצד הסברים על הארכיטקטורה המרתקת של ברצלונה, נבקר בחנות השוקולד Bubo.
עם ערב, לאחר התרעננות במלון, נצא לשיטוט לילה בעיר התוססת. 
ברצלונה - בשוק
יום מס. 3
ארוחת הבוקר ואחריה סיור בעקבות יצירותיו של האדריכל אנתוני גאודי וביקור בקאסה מילה בליווי האדריכל שלומי אלמגור. בצהרים נגיע לשוק לה-בוקריה , אחד השווקים הוותיקים והגדולים ביותר בספרד ומהמפורסמים והיפים בעולם כולו. השוק מספק הזדמנות לטעום מגוון רחב של פירות ים, נקניקים, גבינות, פירות, ירקות, ביצים, תבלינים, מיני מתוקים  לצד דוכני טאפאס מפורסמים כמו Pinotxo ו-Bar Central הממוקמים בלב בשוק הנקי והיוקרתי הזה. אחרי השוק – טיול ברמבלה – השדרה המרכזית והססגונית של ברצלונה.
עם ערב – נתארח במסעדת Passadis del Pep הנחבאת בצדו האחורי של חדר מדרגות בכיכר יפהפייה– לדעת רבים מסעדת פירות הים הטובה ביותר בברצלונה. הדיל בה פשוט: בקבוק קאווה (שמפניה ספרדית), קערה של לחם עם שמן זית ועגבניות ותהלוכה אינסופית של עוד ועוד ועוד מנות פירות ים. לקינוח מגיע לשולחן מגש ועליו כתריסר בקבוקי ליקר שונים – שתה כפי יכולתך.
ברצלונה - מנת מיקס פירות ים
יום מס. 4
לאחר ארוחת הבוקר ניסע לשדה התעופה ארוזי חוויות ארצה (בלי לשכוח בילוי בדיוטי פרי של ברצלונה – מהמוצלחים בתבל).
ברצלונה - קאזה מילה
לעת ערב נבקר באחד ממרכז הקניות הרבים של העיר כדי להשלים קניות אחרונות למטבח הביתי, ובשעת לילה נעלה על מטוס בחזרה הביתה (בלי לשכוח בילוי בדיוטי פרי של ברצלונה – מהמוצלחים בתבל).
מחיר החל מ: .1,658 $ לאדם בחדר זוגי.
תוספת ליחיד בחדר – 350 $.
המחיר כולל:
•טיסות שכר במסלול ת"א-ברצלונה-ת"א, כולל מסים והיטלים.
•3 לילות במלון מדרגת תיירות טובה על בסיס לינה וארוחת בוקר.
•ארוחות צהריים או ערב בכל יום.
•טעימת ייו.
•סדנת אוכל.
•כניסות לאתרים כמפורט במסלול.
•מלווה קולינרי לטיול –  גיל חובב איש האוכל והטלוויזיה.
•מלווה מקצועי – אדריכל שלומי אלמגור (תושב ברצלונה)
•מלווה טיול ישראלי
•טיפים לנותני השירותים בחו"ל.
המחיר אינו כולל:
•ביטוח רפואי ומטען.
•הוצאות אישיות.
•טיפ למלווה הקבוצה הישראלי.
הערות: המחיר מותנה במינימום של 20 משתתפים.

במקרים שאינם תלויים בנו עלול סדר הביקורים או האתרים להשתנות.
פרטים: ברוך שניר
כתובת דוא"ל זו מוגנת מפני spambots, יש לאפשר JavaScript על-מנת לראות את הכתובת
בטלפון - 0544331919

רישום: מוקד נתור - 035115599